Sund smoothie med skyr

Traditionelle scones med chokolade

DSC01622

Scones er altid et et hit. Den lækre bolle/kage med store stykker chokolade, er super lækker når den er nybagt, men kan også nydes lunet dagen efter. Scones er hurtige at lave, da der ikke er gær i dejen, og den derfor ikke skal hæve. Forberedelsestiden er max. 20 min. og bagetiden er blot 15 min. Så der er ingen undskyldninger for ikke at lave den! 😉

 

Bagetid og temperatur:

200grader normalovn i 15 min.

/160grader varmluftovn i 15 min.

 

Ingredienser:

  • 500g mel
  • 50g sukker
  • 2tsk vaniljesukker
  • 3tsk bagepulver
  • 1tsk salt
  • 125g blødt smør
  • 1 æg
  • 1,5dl syrnet mælkeprodukt (jeg brugte A38)
  • 1,5dl mælk
  • 150g  mørk chokolade
  • 1 æg til pensling

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen (mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt).
  2. Skær smørret i små stykker, og ælt det ind i de tørre ingredienser sammen med ægget.
  3. Saml dejen med mælk og syrnet mælkeprodukt.
  4. Hak chokoladen og ælt den ind i dejen.
  5. Rul dejen ud på bordet, med en tykkelse på ca. 2 cm. Tag en udstikker eller et glad og stik scones ud.
  6. Pensel dine scones med æg og stil dem ind i forvarmet ovn. Bag dem i 15 min.

DSC01619

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund smoothie med skyr